top of page

YOGA OP SCHOOL

Een yogales op maat in je school

Heb je er al eens bij stil gestaan hoe boeiend een workshop yoga op jouw school zou kunnen zijn? Leerlingen kunnen niet alleen kennis maken met de voordelen van yoga, ze kunnen ook de tips gebruiken in hun dagelijks leven, ze leren het belang van rust en hoe ze er naar op zoek kunnen gaan, maar het is ook gewoon erg leuk om samen yoga te doen.  Deze lessen kunnen in de vorm van een eenmalige workshop of in een langere lessenreeks geboden worden.

Ook yogalessen mogelijk binnen het buitengewoon onderwijs.

Yoga in de klas voor leerkrachten

Yoga heeft veel positieve effecten op kinderen.  Waarom zou je het dan niet gebruiken in de klas?  Wil je meer te weten komen over de voordelen van yoga in de klas?  Wil je weten hoe je er aan begint?  Boek dan snel een workshop!  Geef aan wat u wenst en de workshop wordt op uw maat gebracht.

thumb_IMG_0450_1024.jpg
20171204_140332.jpg
thumb_IMG_3862_1024.jpg

"Reeds verschillende jaren geeft Bieke yoga bij ons op school (VBS Maria Middelares in Sint-Job-In-'t-Goor) aan kleuters en leerlingen. Bieke houdt hierbij steeds rekening met de noden van de groep/kinderen/leerkracht. Zij inspireert ons team en onze leerkrachten door activerende en rustgevende yoga-activiteiten aan te reiken en daarbij een transfer te maken naar de dagdagelijkse klas- en schoolpraktijk.
Kinderen, ouders en het schoolteam zijn zeer tevreden over de samenwerking met Bija."

bottom of page