Lente lacht…kom zacht weer in je kracht…

Welk dier biedt je die kracht?

Zoek mee…je wordt verwacht!

Maandag 15 februari van 10u tot 16u

 

Deze dag werken we rond krachtdieren.  Wat zijn je sterke kanten, waar kan je nog wat hulp gebruiken?  Wie ben je?  Hoe ben je?  Allemaal vragen die deze dag op een speelse en creatieve manier aan bod zullen komen en waar jij zelf het antwoord op mag zoeken.

Deze workshop zal doorgaan in de yogazaal voor kinderen van 8 tot 13 jaar.  De prijs voor de ganse dag (alle materiaal inbegrepen) is 45€.

Inschrijven kan via mail vóór 25 januari 2021.  Ook hier zijn 8 plaatsjes voorzien.  Als er meer inschrijvingen zijn, zullen we zeker nog een tweede dag in de krokusvakantie organiseren.

20170729_091637.jpg

Mantrazingen en Mandalatekenen

Zaterdag 6 maart van 14u tot 16u voor kinderen van 6-12 jaar

Zaterdag 20 maart van 14u tot 16u voor tieners vanaf 12 jaar

 

Deze dag zingen we en tekenen we letterlijk en figuurlijk in het rond.  We maken kennis met oude en nieuwe mantras.  Misschien ontstaat er wel een eigen mantra?  We gaan ook creatief  en meditatief aan de slag met de ronde wereld van de mandala.

                       Inschrijven voor 15 februari via mail.

Aanleggen van een vlindertuin onder het motto : Als je vlinders wil, moet je voor de rupsen zorgen...

Wanneer?  In de lente

Wat?  In samenwerking met grootouders voor het klimaat, gaan we 2 vlindertuinen aanleggen in Sint-Job.  We gaan tuintjes beplanten, die voedsel geven en beschutting aan rupsen en vlinders.  De bedoeling is om kinderen een beetje voeling met de natuur te doen krijgen.  Wat je kent, dat bewonder je en wat je bewondert, daar draag je zorg voor.  Tuinieren is ook een heel grondende activiteit.

Prijs? 20 euro, de centjes gaan integraal naar het project.  We zullen ook zaadjes verkopen voor een eigen vlindertuin om het project te sponsoren.  Je kan natuurlijk ook het prachtige boek van Linda Van Mieghem kopen om het project te steunen.  Het boek is in de yogazaal verkrijgbaar (21€)

frontImagesLink.jpg

Meer info volgt