top of page
IMG_20181201_105123.jpg

Niemand vindt het raar dat kinderen zich nog heel moeilijk rustig kunnen voelen in deze maatschappij.  De maatschappij zelf biedt dan ook nog weinig mogelijkheden om stilte te kunnen ervaren.  Kinderen hollen vaak van de muziekschool naar ballet, eten snel iets tussendoor, zodat ze nog aan een speedtempo hun huiswerk kunnen maken om dan hun laatste dosis prikkels achter de TV of PC te mogen ontvangen.  "Hoe komt het toch dat zo veel kinderen geen rust vinden?", vragen we dan.

Stilaan beginnen we te beseffen dat er iets moet veranderen.  Kinderen hebben hoge nood aan stilte, want stilte biedt ruimte tot jezelf ontdekken : Wie ben ik?  Wat doe ik?  Wat voel ik? Dit zijn vragen waarop het antwoord alleen in stilte gevonden wordt.  Maar waar vind je die stille plek?

Yoga kan hier een antwoord op zijn. 

Aangepast aan elke leeftijd wordt er met veel creativiteit yoga aangeboden.   Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan de fysische ontwikkeling, maar ook de persoonlijkheidsontwikkeling, de sociale, de geestelijke en de emotionele ontwikkeling komen aan bod.  Op deze manier gaat het kind zich op alle vlakken meer zelfzeker en stabieler… dus ook gelukkiger voelen. Er wordt heel hard gewerkt, maar het is vooral héél leuk, ontspannen en speels!

Om de lessen op maat te kunnen geven zijn de kinderen in 2 leeftijdsgroepen ingedeeld :

                van 6 tot 9 jaar en van 9 tot 12 jaar.

KINDERYOGA

bottom of page